Avui és l’aniversari de la Pilar i aprofitem per presentar-vos-la!

La Pilar Morancho és una mare de tres fills meravellosos, enamorada de la seva familia i de la seva professió, la fisioteràpia.

Diplomada en fisioteràpia i postgraduada en pediatria, des que va iniciar la carrera va tenir clar que volia treballar amb els petits i les seves families. És Terapeuta Bobath i Le Metayer i això li dóna eines per a les sessions que du a terme amb els petits. També realitza sessions de massatge infantil, és experta en desenvolupament motriu i té formació en Fisioteràpia Respiratòria. Li agrada treure mocs – A VuitOnze en treiem molts – i per això és amb nosaltres.

A partir d’ara la trobareu a VuitOnze, ajudant-vos amb els dubtes que tingueu sobre el desenvolupament motriu dels vostres fills, amb sessions d’estimulació precoç, de psicomotricitat i de massatge infantil, treient mocs i realitzant un seguiment dels petits en neuropediatria. També té experiència i formació en neurologia d’adults, i a més us ajudarà a tractar el vostre mal d’esquena.

Doncs només ens queda dir-li: Benvinguda a l’Equip de VuitOnze!

 


VuitOnze és un centre de fisioteràpia de Lleida especialitzat en fisioteràpia respiratòria i fisioteràpia pediàtrica. Va ser creat l'any 2013 per Ariadna Verdeny i també ofereix tractaments de fisioteràpia, osteopatia, acupuntura, rehabilitació, esportiva i ATM.


Fes un comentari