A VuitOnze Fisioteràpia vetllem per la teva seguretat

El centre VuitOnze Fisioteràpia Lleida té les instal·lacions obertes amb totes les mesures de seguretat. Oferim tots els serveis de FISIOTERÀPIA, ACUPUNTURA i PNIperquè volem seguir al teu costat. Oferim sessions presencials i online, per aquelles persones que no us pugueu desplaçar.

Hem elaborat uns protocols de seguretat, d’acord amb el Departament de Salut i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, per tal de poder realitzar les sessions i activitats sense risc.

Protocols per a tots els clients:

  • A l’entrada al centre desinfectarem el calçat i us farem rentar les mans amb gel hidroalcohòlic
  • Caldrà que cada client porti una mascareta quirúrgica en bon estat. En cas contrari li subministrarem nosaltres amb un petit cost afegit al preu de la sessió
  • Signarem el Consentiment de tractament en Estat d’alarma Covid-19
  • Cal mantenir la distància de dos metres amb altres usuaris
  • Durant aquesta fase, hem eliminat la decoració i les revistes

Per la nostra part, els treballadors de VuitOnze Fisioteràpia Lleida també adoptarem un grapat de mesures amb nous materials i protocols de seguretat.

Protocols per als treballadors de VuitOnze:

  • Utilitzem mascareta, guants, gorro, i bata impermeable. Prèviament preparem el material que requereixi la sessió. Ens rentarem les mans abans i després de qualsevol canvi en el tractament. Canviarem el llençol en cada sessió i canviarem cada tovallola que utilitzi cada client. A més, ventilarem la sala durant deu minuts després de casa sessió i desinfectarem tots els elements. Els guants els llençarem i ens canviarem la bata impermeable
  • De la mateixa manera, per a les sessions de fisioteràpia respiratòria, afegirem a tot el material d’abans una mascareta FFP2, una bata impermeable de màniga llarga i unes ulleres o pantalla de protecció

Igualment, quan acaba el dia posem a rentar tota la nostra roba, el pijama i el gorro, les ulleres i pantalles a desinfectar, i ventilem i netegem totes les superfícies del centre, manetes, polsadors, portes, terra, cadires, etc.

Malgrat que aquests canvis han suposat un gran esforç econòmic pel centre, tot això no suposarà cap increment en el preu de les sessions.

Contacta amb nosaltres per demanar hora, junts farem possible la nova normalitat!

Truca’ns al 973 80 52 14 o envia’ns un missatge de Whatsapp al 650045925.

Equip de VuitOnze


Directora de VuitOnze. Diplomada en fisioteràpia. Especialista en pediatria, respiratori, esportiva i ATM.


Fes un comentari